Привітання начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка з Днем Знань.

Шановні освітяни, школярі та студенти Подільщини!

Від щирого серця вітаю Вас із чудовим святом – Днем знань!

Першого вересня розпочинається новий навчальний рік, який поведе у прекрасний світ творчого пошуку, пізнання таємничого світу науки.

Особливі вітання першокласникам, це – особлива подія у вашому житті, чудовий і надзвичайно цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів. Перед вами відкриються тисячі доріг країни Знань і вічних істин Добра, Краси, Здоров`я. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, освіченими, вихованими! Також хвилюючий момент і для випускників, котрим доведеться обирати шлях у доросле життя.

Шановні учні ! Хай Ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до нашої країни, для побудови Вашого майбутнього та майбутнього Української Держави. Реалізуйте свій потенціал, ставте перед собою високі цілі, розвивайте свій інтелект, ростіть гідними людьми і ніколи не зупиняйтеся на шляху до знань, щоб у майбутньому інвестувати їх на благо Подільщини на благо рідної України.

Щира вдячність шановним педагогам за самовіддану працю та бездоганне виконання найвідповідальнішої місії – виховання підростаючого покоління, і за все, що Ви робите для підвищення якості нашої освіти, виведення її на європейський рівень, особливо в цей важкий час…

На жаль, цей навчальний рік буде проходити в умовах правового режиму воєнного стану, і діти будуть навчатися в різних режимах – онлайн та офлайн.

Але ми всі повинні згуртуватися, та йти до поставленої мети. А мета у нас одна – Перемога!!!

Бажаю вчителям та батькам ― терпіння, натхнення і радості від успіхів дітей, а школярам ― міцного здоров’я, безмежної віри в себе, в свою країну і в свій народ, високих злетів і високих здобутків!

З найкращими побажаннями та вірою у ваше добре майбутнє,

Начальник Подільської районної військової адміністрації

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО.