Сьогодні начальник Подільської РВА МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО зустрічав представників Агентства ООН у справах біженців UNHCR ВОЛОДИМИРА ЦОЛОЛО та АКІКО ЦУДЖІСАВУ, а також регіонального координатора БО «БФ «ССС» СТАНІСЛАВА ТРОШИНА

Сьогодні до управління соціального захисту населення Подільської районної військової адміністрації завітали поважні гості з надважливою місією.

Начальник Подільської РВА МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, його перший заступник Людмила Антонова та начальник УСЗН Лариса Долга зустрічали представників Агентства ООН у справах біженців UNHCR ВОЛОДИМИРА ЦОЛОЛО та АКІКО ЦУДЖІСАВУ, а також регіонального координатора БО «БФ «ССС» СТАНІСЛАВА ТРОШИНА.

Гостей ознайомили з роботою управління соціального захисту населення в умовах правового режиму воєнного стану. Зокрема, було ретельно доведено порядок прийому, обліку та комплексного соціального захисту внутрішньо переміщених осіб.

Шановні відвідувачі залишились задоволені побаченим, адже робота Подільської районної військової адміністрації з питань забезпечення пільгових категорій населення чітко налагоджена та систематизована.

Під час візиту колективу управління соціального захисту населення Подільської РВА було передано допомогу, а саме:

Комп’ютери (лептопи), принтери, сканери, хард диски, модеми, меблі для працівників та відвідувачів, канцелярія, засоби захисту тощо.

Цей проєкт реалізується Благодійною організацією «Благодійний Фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування УВКБ ООН в Україні.

Начальник Подільської РВА МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, весь колектив управління соціального захисту населення висловили щиру вдячність представникам Агентства ООН у справах біженців UNHCR ВОЛОДИМИРУ ЦОЛОЛО та АКІКО ЦУДЖІСАВІ, а також регіональному координатору БО «БФ «ССС» СТАНІСЛАВУ ТРОШИНУ за надану допомогу, адже відтепер отримані засоби дозволять персоналу УСЗН значно ефективніше працювати на благо як пільгових категорій населення Подільщини, так і для всіх громадян – внутрішньо переміщених осіб.