Відбулось позачергове засідання сесії Куяльницької сільської ради

Сьогодні, 23 вересня 2022 року відбулося  пленарне засідання  21-ї позачергової сесії Куяльницької сільської ради VIII скликання. За дорученням тимчасово виконуючого обов’язки начальника Подільської районної військової адміністрації Людмили Антонової, у роботі сесії взяв  участь головний спеціаліст з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування Руслан Чорний. На розгляд депутатів було винесено ряд важливих питань, які потребують негайного вирішення, а саме:

  – про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Одеської області.

– про внесення змін до рішення Куяльницької сільської ради від 04.08.2022 р. №4401-УІІІ «Про надання дозволу на виготовлення із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок».

– про зміну орендаря та дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки.

– про внесення змін до договорів оренди землі.

          – про розірвання договору оренди землі.

       Народні обранці активно та конструктивно обговорили питання винесені на розгляд пленарного засідання, вносили свої доповнення з окремих, важливих питань. Засідання пройшло ефективно, по всім питанням порядку денного прийняті відповідні рішення.