Усиновіть дитину – подаруйте собі щастя!

«Не той батько-мати, що породив, а той, що спорядив» – народна мудрість, з якою повністю спеціалісти служби у справах дітей Подільської районної військової адміністрації. Вкладіть в діток маленьке зерно, і в майбутньому воно проросте величезним деревом і віддячить вам багатим врожаєм!

Усиновлення – це прийняття усиновлювачем до своєї сім’ї дитини на правах рідних дочки чи сина. Усиновлення визнане в Україні пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

20-22 вересня 2022 року головним спеціалістом служби у справах дітей Подільської районної військової адміністрації Наталією Філіпчук у м. Ананьїв серед мешканців  проведена інформаційно-роз’яснювальна акція щодо популяризації усиновлення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. До громадян доведено інформацію про порядок усиновлення дітей та розповсюджено інформаційні буклети.

Якщо Ви бажаєте усиновити дитину, звертайтесь до служби у справах дітей Подільської районної військової адміністрації за адресою: м. Подільськ, вул. Вокзальна, 3-г, тел.: 0995262081.