Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь у пленарному засіданні десятої сесії Подільської районної ради

06.10.2022 року відбулось пленарне засідання десятої сесії Подільської районної ради Одеської області VIII скликання.

У роботі сесії взяв участь начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.

На початку засідання він виступив перед депутатами. Головною темою було надання допомоги та підтримки нашим Збройним Силам, іншим військовим формуванням. Очільник району довів присутнім обстановку, що склалась на сьогодні в Україні, в Одеській області та в Подільському районі, подякував депутатам за ту величезну роботу на місцях, що проводиться задля підтримки Захисників Батьківщини.

Михайло Дмитрович закликав не зупинятися у цій надважливій діяльності, розповів, що робить у цьому напрямку Подільська районна військова адміністрація, яку він наразі очолює.

Крім того, голова району підкреслив важливість боротьби з такими явищами, як колабораціонізм, корупція, недбалість та байдужість, особливо з боку персоналу органів місцевого самоврядування та депутатів.

Окремою темою у промові керівника РВА була проблематика цьогорічного збирання врожаю та проведення посівної озимих культур. Він зазначив, що ефективне виконання цих завдань – це дуже важлива боротьба аграріїв на економічному фронті, що має на меті наближення Перемоги і на військовому.

Також, Михайло Лазаренко розповів присутнім, які заходи проводяться керівництвом району з метою збереження якісної системи охорони здоров’я, зокрема, по Любашівській та Окнянській лікарнях.  

В ході засідання депутатами були розглянуті та прийняті рішення по наступним питанням:

1. Про внесення змін до списку присяжних районного суду.

2. Про результати діяльності Подільської  окружної прокуратури Одеської області на території  Подільського району за 6 місяців 2022 року.

3. Про результати діяльності Любашівської  окружної прокуратури Одеської області на території  Подільського району за 6 місяців 2022 року.

4. Про інформацію начальника Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та результати діяльності на території Подільського району за 9 місяців 2022 року.

5. Про внесення змін до рішення Балтської районної ради № 520–VІІ від 23 грудня 2019 року «Про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад Балтського району Одеської області в комунальну власність Піщанської сільської ради Балтського району Одеської області».

6. Земельні питання.