Сьогодні в рамках робочої поїздки в селищі Любашівка Подільського району відбулася нарада під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Ігоря Ткачука. На нараді були присутні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Олександр Лончак, начальник служби у справах дітей Одеської обласної військової адміністрації Наталія Утюпіна, голови територіальних громад Подільського району

На нараді Ігор Ткачук піднімав питання щодо створення умов для розміщення внутрішньо переміщених осіб в громадах району.
Директор Департаменту освіти і науки Олександр Лончак розповів про стан використання залишків освітньої субвенції, яка надійшла у 2021 році. Також було зазначено, щоб всі укриття були дооблаштовані згідно вимог, та були використані для цього залишки освітньої субвенції.
інформацією щодо необхідності розвитку сімейних форм виховання у територіальних громадах та організації роботи ЄІАС «Діти» виступила начальник служби у справах дітей Одеської обласної військової адміністрації Наталія Утюпіна.
На завершення робочої наради Михайло Лазаренко наголосив, що всі проблеми потрібно вирішувати швидко і конструктивно, подякував всім за зустріч, та запевнив у готовності до співпраці.