31 жовтня 2022 року відбулося засідання постійної комісії Савранської селищної ради з питань містобудування, агропромислового розвитку, земельної реформи, земельних відносин, екології та раціонального природокористування.

За дорученням начальника Подільської РВА МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА в ній прийняли участь спеціалісти Подільської районної державної військової адміністрації Курганський С.Г. – начальник юридичного управління Подільської РВА, Куліченко І.П. – головний спеціаліст відділу правового забезпечення Подільської РВА, Опаристий М.С. – головний спеціаліст відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, ЖКГ, екології Подільської РВА.

На порядок денний засідання постійної комісії селищної ради з питань містобудування, агропромислового розвитку, земельної реформи, земельних відносин, екології та раціонального природокористування було винесено питання щодо надання земельної ділянки в оренду після закінчення терміну дії договору в умовах воєнного стану в Україні, стан справ по надходженню коштів до бюджету Савранської селищної ради, розгляд звернення директора Неділківської гімназії від 28.10.2022р. щодо заключення договору про спільний обробіток землі.

Спеціалістами Подільської районної державної військової адміністрації було надано роз’яснення щодо дотримання вимог Закону України №2145-ІХ від 24.03.2022 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», при цьому було наголошено про необхідність неухильної сплати податків та зборів за користування землею.