Михайло Лазаренко зустрівся з головними редакторами газет «Вісті Кодимщини», «Народна трибуна» та «Окнянський вісник»

Сьогодні до начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка завітали головні редактори газет «Вісті Кодимщини» (місто Кодима), «Народна трибуна» (місто Балта) та «Окнянський вісник» (селище Окни).

В ході розмови з журналістами керівник райдержадміністрації розповів про події, що відбулися в районі з моменту його призначення на посаду, про участь наших мешканців у захисті державного суверенітету та незалежності України, про організовану допомогу і підтримку Збройних Сил України та інших військових формувань.

Більш детально Михайло Дмитрович зупинився на ролі засобів масової інформації у національно-патріотичному вихованні громадян, боротьбі із проявами колабораціонізму, сепаратизму під час воєнного стану, окреслив своє бачення шляхів розвитку Подільського району.

Представники друкованих ЗМІ, в свою чергу, виказали стурбованість складним економічним становищем своїх редакцій, пов’язаних із великими витратами на доставку та друк примірників газет. Вони звернулися до очільника району з проханням сприяти збереженню друкованих ЗМІ у районі.

Михайло Лазаренко підкреслив важливість існування газетної інформаційної продукції на Подільщині та запропонував відвідувачам створити єдиний потужний районний ресурс, який охопить своєю увагою всі 12 територіальних громад Півночі Одещини.

При цьому, голова району запевнив головних редакторів газет у своїй повній підтримці і допомозі під час створення та функціонування об’єднаного видання. Він акцентував увагу на патріотичності, цікавості і актуальності контенту об’єднаної газети, що приверне увагу до інформаційних матеріалів не тільки керівників і мешканців наших громад, а й жителів інших районів Одещини.

Представники ЗМІ пообіцяли ретельно обдумати рекомендації Михайла Лазаренка і підготувати свої пропозиції.