15.11.2022 року на особистий прийом до начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка завітала керівник СФГ «Молочний Дар плюс» Любашівської територіальної громади Маслова Світлана

15.11.2022 року на особистий прийом до начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка завітала керівник СФГ «Молочний Дар плюс» Любашівської територіальної громади Маслова Світлана Дем’янівна.

В ході спілкування очільника району з відвідувачем розглядалися різноманітні питання: надання землі в оренду в період воєнного стану, плати за землю, виділення землі під випас худоби мешканцям селища, порядок працевлаштування, надання гуманітарної допомоги тощо.

За результатами особистого прийому, з метою захисту Конституційних прав і свобод громадян Михайлом Лазаренко було прийнято рішення негайно направити до старостату групу фахівців РВА у складі: першого заступника начальника Подільської районної військової адміністрації Вадима Мегіса та начальника юридичного управління РВА Сергія Курганського.

Сьогодні ж працівники адміністрації спільно зі старостою с. Кричунове Інгою Кушнір та мешканцями с. Кричунове відпрацювали безпосередньо на місцевості громади, заслухали раціональні аргументи й думку громадян.

В ході проведених заходів Вадимом Мегісом та Сергієм Курганським були надані роз’яснення щодо Конституційних прав і свобод громадян, доведені вимоги чинного земельного законодавства, в правовому полі вирішувались проблемні питання мешканців району.