МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: «Наші воїни – найсильніші й найстійкіші у світі, і вони підтверджують це своїми діями щодня. А ми постійно скеровуємо головні зусилля на всебічну підтримку Героїв на фронті»

Враховуючи необхідність підтримки військовослужбовців ЗСУ, бійців батальйону імені Шейха Мансура, які ціною неймовірних зусиль  звільняють  наші землі на Південному напрямку, 16 листопада 2022 року за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА  нашим хоробрим, сміливим і мужнім воїнам було передано 3 автомобілі, які перебувають у гарному технічному стані, пройшли доукомлектування, повне обслуговування та фарбування, а саме:

–  ВАНТАЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ МАЗ;

–  ПАСАЖИРСЬКИЙ МІКРОАВТОБУС «СОБОЛЬ»;

–  ПОЗАШЛЯХОВИК MITSUBISHI PAJERO.

Це стало можливим завдяки високому патріотизму, ініціативності та злагодженій роботі і взаємодії начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, аграріїв Окнянської громади  та особисто її керівника ОЛЕГА БЄЛОУСА.

Ще бійцям на передову передали найнеобхідніше на даний момент. Це – продукти харчування,  м’ясну, рибну,  овочеву консервацію, різні смаколики, воду, засоби гігієни тощо.

Загалом, з початку повномасштабного вторгнення агресора в Україну, у партнерстві з громадами, аграріями, підприємцями, небайдужими громадянами, було передано на потреби ЗСУ більше 150  автівок, щоб наші захисники краще та оперативніше виконували бойові завдання, захищаючи кордони країни.

 Начальник Подільської  районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, наші Героїчні воїни щиро дякують всім, хто бере участь, підтримує й допомагає.

Окрема подяка фахівцям ФГ «ПРОГРЕС» – інженеру ДМИТРУ ЖУКУ, спеціалістам сервісної групи – ІГОРУ ТРЕГУБЕНКО, АНАТОЛІЮ ПОЛЯНСЬКОМУ, СЕРГІЮ ЛАЗАРЕНКО, ГЕОРГІЮ БЛАНЕРУ, які підготували, відремонтували та обслужили для фронту вже не один десяток автомобілів.

 На цьому ми не зупиняємось, а продовжуємо працювати далі, оскільки запити про допомогу продовжують надходити до керівництва Подільщини.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ !