Михайло Лазаренко в місті Подільськ спільно з керівництвом Подільської міської ради, Куяльницької сільської ради, Подільського міськрайонного центру зайнятості взяв участь у Марафоні «Ярмарок Вакансій»

16 листопада 2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко в місті Подільськ спільно з керівництвом Подільської міської ради, Куяльницької сільської ради, Подільського міськрайонного центру зайнятості взяв участь у Марафоні «Ярмарок Вакансій».

Захід в місті Одеса та області було організовано Одеським обласним центром зайнятості за сприянням Одеської обласної державної адміністрації.

Головна мета Марафону – налагодження комунікацій на ринку праці, укомплектування вільних робочих місць, створення умов для повернення шукачів роботи  до зайнятості.

Виступаючи перед присутніми Михайло Лазаренко підкреслив важливість таких заходів, оскільки громадянам в умовах воєнного стану знайти роботу дуже важко. Очільник району окрему увагу приділив  працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб, заявив про свою повну підтримку та сприяння цьому процесу. Всім присутнім було запропоновано уважно ознайомитись з пропозиціями роботодавців, щоб в подальшому, приносити користь підприємствам, Подільщині та Україні. Голова РВА запросив громадян, які мають відповідну освіту та бажають працювати на посадах державної служби, приходити на співбесіди до кадрового підрозділу Подільської районної державної адміністрації.

В Подільському районі Марафон було добре організовано, залучено багато молоді.  

На Ярмарку були представлені вакансії від провідних роботодавців району, органів самоврядування, підприємств, установ та організацій різноманітних направлень.  Усі бажаючі змогли отримати консультації з питань зайнятості, отримання мікрогрантів, ознайомитись з умовами навчання в ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ», відвідати треніниг «Співбесіда з роботодавцем».

Місцеві ярмарки вакансій у рамках Марафону пройшли  16 листопада 2022 року у містах та селищах Одеської області: Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Подільськ, Ананьїв, Арциз, Балта, Біляївка, Березівка, Болград, Кілія, Кодима, Рені, Роздільна, Южний.