Михайло Лазаренко спільно з керівництвом Подільської міської ради, підрозділів ДСНС та поліції взяв участь у розгортанні “Пункту Незламності” в місті Подільську

Від початку масованого ракетного удару ворога, що відбувся вчора,  начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО працює в населених пунктах району.

Головна мета – розгортання «Пунктів Незламності» за дорученням Президента України Володимира Зеленського та начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

«Пункти Незламності» – це місце, де у разі необхідності кожен може отримати необхідну допомогу.

Зокрема, 24.11.2022 року особисто очільник району спільно з керівництвом Подільської міської ради, підрозділів ДСНС та поліції взяв участь у розгортанні такого Пункту в місті Подільську, розташованого за адресою вул. Бочковича,1.

Об’єкт вже забезпечено всім необхідним: є тепло, світло, Інтернет, мобільний зв’язок, розгорнуто польову кухню, створено запаси продуктів харчування, води, дров тощо.

Михайло Лазаренко поспілкувався з місцевими жителями, які перебували у «Пункті Незламності», підтримав їх, розповів про ситуацію у районі та заходи, що вживаються задля стабілізації обстановки.   

Наразі,  у взаємодії  Подільської районної військової адміністрації з органами місцевого самоврядування, з підрозділами поліції та ДСНС в кожній з 12 територіальних громад Подільського району вже розгорнуто аналогічні «Пункти Незламності».

РОБОТА ЩОДО РОЗГОРТАННЯ НОВИХ ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ НА ПОДІЛЬЩИНІ ТРИВАЄ!