За дорученням начальника Подільської РВА МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював у Кодимській територіальній громаді

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював у Кодимській територіальній громаді.

Разом із першим заступником Кодимського міського голови Олегом Чернійчуком, заступником міського голови із соціальних та гуманітарних питань Антоніною Москалюк перевірено Пункт незламності (міський Будинок культури), оглянуто сховища у Кодимському ліцеї № 1 та дитячому садочку «Сонечко», здійснено візит до Центру проживання внутрішньо переміщених осіб у с. Серби.

За результатами перевірки Вадимом Мегісом було надано рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

Також перший заступник начальника РВА побував на складі продовольчого резерву Кодимської громади.

По підсумкам моніторингу вказаних об’єктів, Вадим Мегіс провів розширену апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міської ради. Його слушні пропозиції та зауваження, численні поради взято до уваги. Найголовніше, наголосив перший заступник голови РДА, усі прийняті керівниками закладів і установ рішення, мають бути лише у законодавчій площині. Це найперша вимога діяльності кожного суб’єкта господарської діяльності.