Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО з робочим візитом вирушив до Любашівської селищної ради

Заплановано багато заходів задля підтримання життєдіяльності громади.

В час, коли російський агресор намагається зламати українську енергетику, керівництво Подільської РВА у взаємодії з органами місцевого самоврядування, фахівцями з відновлення електромереж постійно вживають заходів щодо стабілізації ситуації на Півночі Одещини.

Крім того, в умовах воєнного стану одним з першочергових завдань є працевлаштування громадян, зокрема, найбільш вразливих верст населення та внутрішньо переміщених осіб.

Саме тому, сьогодні в Любашівській територіальній громаді, за ініціативи та підтримки МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, проводиться «Ярмарок вакансій».  

«Ярмарок вакансій» є одним із найдієвіших способів надання допомоги у підборі роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів.  Безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами у присутності керівництва району та громади повинно дати ефективний результат.

Виступаючи перед присутніми на заході очільник району підкреслив: «Ярмарок вакансій» ми розглядаємо як майданчик для прямого спілкування роботодавців та громадян. Такі заходи дуже корисні. З одного боку, люди можуть почути вимоги роботодавців, – це потрібно для того, щоб отримати більше шансів знайти роботу в умовах воєнного стану. З іншого боку роботодавці можуть напряму поспілкуватися з мешканцями району. Можливо, це допоможе знайти своїх майбутніх працівників».

Крім того, Михайло Дмитрович розповів про заходи, що вживаються з метою покращення забезпечення громадян світлом, створення сприятливих умов для бізнесу, закликав набратися витримки та терпіння в непростих умовах сьогодення.

Йшлося і  про допомогу Збройним силам України. Голова району подякував всім, хто вже займається цією патріотичною справою, та закликав всіх свідомих громадян активніше долучатися до цієї надважливої місії.

Крім того, керівник Подільської РВА висловив претензії аграріям, які звільняють фахівців та направляють їх до Центрів зайнятості, що може стати причиною подальшого кадрового голоду в сільгосппідприємствах.

Михайло Лазаренко відкрито поспілкувався з людьми, серед яких було багато вимушених переселенців, вивчав їх проблеми та спільно з керівництвом громади формував шляхи їх вирішення.

Внутрішньо переміщені особи подякували за надану підтримку, допомогу та якісне житло.