02.12.2022 року відбулось засідання 24-ї позачергової  сесії Куяльницької  сільської  ради  VIII  скликання

У роботі сесії, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, взяв участь його перший заступник Вадим Мегіс. Він розповів депутатам про заходи, що вживаються керівництвом держави, області та району з метою найскорішої стабілізації електропостачання, звернувся до депутатів із пропозицією щодо активної участі у роз’яснювальній роботі з населенням стосовно необхідності аварійних відключень світла.

Крім того, Вадим Мегіс довів інформацію про розгортання в районі за ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пунктів Незламності», їх облаштування та функціонування. Обговорено також необхідність повного використання освітньої субвенції до кінця поточного року.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по наступним питанням:

1. Про затвердження Програми облаштування тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб на території Куяльницької сільської ради на 2022-2023 роки.

2. Про внесення змін до Програми «Здоров’я» Куяльницької сільської ради на 2022 рік.

3. Про внесення змін до цільової  програми  «Доступна медицина на 2020-2022 роки».

4. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Куяльницької сільської ради на 2020-2022 роки.

5. Про внесення змін до Програми «Питна вода Подільщини на 2020-2022 роки».

6. Про внесення змін до рішення Куяльницької сільської ради від 22 грудня 2021 року № 3708-VIII «Про перейменування Центру соціальних служб Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області та реорганізацію (шляхом приєднання) комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Куяльницької сільської ради».

7. Про внесення змін до бюджету Куяльницької сільської  територіальної громади на 2022 рік.

8. Про безоплатну передачу легкового  автомобіля з  балансу Куяльницької сільської ради на баланс Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Куяльницької ради Подільського району».

9. Про внесення змін до рішення Куяльницької  сільської ради  від 03.06.2021 року № 1509-VIII «Про затвердження порядку використання  службових (легкових) автомобілів  Куяльницької сільської ради  Подільського району Одеської  області.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості Відділу освіти Куяльницької сільської ради.

11. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок.