Сьогодні, 05 грудня в Подільській районній військовій адміністрації з нагоди свята Міжнародного дня волонтера відбулись урочисті збори

Волонтер — це покликання, спосіб життя. Сьогодні волонтери сприяють перемозі України і збереження її державності, не чекаючи за це винагороди.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.

«Я висловлюю волонтерам щиру вдячність за проявлену терпимість та добрі вчинки. Ваші серця в унісон б′ються з серцями тих, хто потребує допомоги і не завжди ця допомога матеріальна – іноді і проста словесна підтримка може врятувати та зцілити. Ви обрали непростий шлях, але переконана, що вибір цей – свідомий і за свою доброзичливість ви отримаєте гідну винагороду», – сказав очільник району.

За активну благодійну і гуманістичну діяльність в умовах воєнного стану під час збройної агресії, вчиненої російською федерацією проти України, та з нагоди Міжнародного для волонтера було вручено Подяку начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка :

– ТОМАСУ Маєру;

– ДРАЧИНСЬКОМУ Олександру;

– НОВАКОМСЬКОМУ Володимиру;

– ПАНТІЛЄЄВУ Олексію.

За відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну громадську діяльність, спрямовано на всебічну підтримку та допомогу військовослужбовцям в період воєнного стану, та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено Почесною грамотою голови Одеської обласної ради Григорія Діденка :

– ТЕРП‘ЯК Любов Олександрівна- волонтер, фізична особа-підприємець, керівник торговельної бази «Айсберг».

– АЛБАНСЬКА Олександра Зеновіївна – волонтер, фізична особа – підприємець.

-БОРОВСЬКИЙ Сергій Сергійович -волонтер, фізична особа – підприємець, керівник торгівельної бази «Дельфін».

Також, за самовіддану працю в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, забезпечення соціально-економічного розвитку регіону, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагородженого Почесною грамотою голови Одеської обласної ради Григорія Діденка:

– КАЛКАТІН Володимир Іванович- Зеленогірський селищний голова.