Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України Подільщини!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Служба в лавах Української армії – це не тільки професія, для більшості з Вас – це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян. Ви завжди на варті суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.

Професіоналізм, патріотизм та незламність духу наших воїнів стали прикладом честі і символом мужності для кожного українця.

Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Тож прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України!

Зичу Вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, міцного здоров’я та звершення Всіх ваших мрій і побажань, мирного неба над Україною!

Величезна подяка волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України. Адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, і кожен громадянин, незалежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях, методах та допомозі. Це свято, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Схиляю голову перед світлою пам’яттю бійців, які віддали своє життя за Україну, за мирне майбутнє кожного з нас.

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

З повагою та вдячністю,

начальник Подільської районної військової адміністрації

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО