МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: «Сьогодні складний для нашої країни час, і всі ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Подільщина не забуває своїх Героїв, черговий вантаж допомоги вже на місці призначення.»


Враховуючи необхідність підтримки військовослужбовців ЗСУ, які ціною неймовірних зусиль звільняють наші землі на Бахмутському напрямку, 9 грудня 2022 року за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА нашим хоробрим, сміливим і мужнім воїнам було вкотре організовано доставку вантажу. Наші хлопці на передовій отримали різноманітні м’ясні, овочеві та рибні консерви, питну воду, речі першої необхідності, смаколики, дитячі вироби патріотичного характеру, малюнки, листи.
Хочеться вірити, що ці продукти харчування, смаколики , а саме головне – небайдужість наших трудівників тилу та школярів – нададуть захисникам ще більше сил і натхнення для скорішого визволення українських земель від окупантів.
Це стало можливим завдяки високому патріотизму, ініціативності та злагодженій роботі і взаємодії начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА з головами громад.
ХОЧЕМО ВІДЗНАЧИТИ ТИХ НЕБАЙДУЖИХ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ПІДТРИМАЛИ НАШИХ ГЕРОЇВ, А ДЕХТО З НИХ ВЖЕ НЕ ВПЕРШЕ.
Зокрема, це:
– МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО разом із своїм колективом Подільської РВА;
– Піщанська громада на чолі з головою ОЛЕКСІЄМ ПАНТІЛЄЄВИМ;
– Пужайківський ліцей Піщанської сільської ради.
Відповідальну місію доставки вантажу вже не в перший раз взяло на себе ТОВ “БРМ ОХОРОНА” та особисто її очільник – МЕЛЬНИК БОГДАН, який є учасником бойових дій та головою Громадської ради при Подільській районній військовій адміністрації.
Наші Героїчні воїни з великим натхненням сприйняли прибуття чергового вантажу підтримки та щиро подякували всім причетним до організації допомоги.
ВЕЛИКА ВСІМ ЗА ЦЕ ВДЯЧНІСТЬ!!!
На цьому ми не зупиняємось, а продовжуємо працювати далі, оскільки запити про допомогу продовжують надходити до керівництва Подільщини.
Разом до ПЕРЕМОГИ!
СЛАВА УКРАЇНІ!