12.12.2022 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював на території Кодимської територіальної громади

Він взяв участь у засіданні двадцять сьомої сесії Кодимської міської ради VІІІ скликання. Виступаючи перед присутніми депутатами, співробітниками міської ради та громадськістю Вадим Сергійович висловив щиру вдячність патріотично налаштованим кодимчанам, що активно допомагають Збройним силам України, розповів, які заходи вживаються в районі задля підтримки наших Героїв на фронті, закликав всіх долучитися до цієї надважливої справи.

 Вадим Мегіс довів заходи, що проводяться керівництвом держави, області та району з метою найскорішої стабілізації електропостачання, звернувся до депутатів із пропозицією щодо активної участі у роз’яснювальній роботі з населенням стосовно необхідності аварійних відключень світла.

Водночас, перший заступник начальника РВА представив інформацію про розгортання в районі за ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пунктів Незламності», їх облаштування та функціонування.

В ході роботи в громаді було здійснено перевірку роботи гуманітарного штабу Кодимської міської ради, а також стан й функціонування «Пунктів Незламності».

Всі встановлені норми та температурний режим на об’єктах дотримуються, приміщення забезпечені джерелами безперебійного енергоживлення, створено запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування, речей.  Є Інтернет, засоби для зарядки телефонів тощо.

Перший заступник начальника Подільської РВА надав ряд рекомендацій щодо усунення виявлених недоліків та зауважив, що на всі поради потрібно зреагувати швидко та ефективно.