14.12.2022 року, за дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював на території Долинської територіальної громади

14.12.2022 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював на території Долинської територіальної громади.

Під час робочого візиту він взяв участь у засіданні чергової 19-ї сесії  Долинської сільської ради.

Виступаючи перед присутніми депутатами, співробітниками міської ради та громадськістю Вадим Сергійович розповів, які заходи вживаються в районі задля підтримки наших Героїв на фронті, закликав всіх долучитися до цієї надважливої справи.

Також йшлося і про своєчасну та повну сплату податків до місцевого бюджету, боротьбу із нелегальним працевлаштуванням.

 Вадим Мегіс довів заходи, що проводяться керівництвом держави, області та району з метою найскорішої стабілізації електропостачання, звернувся до депутатів із пропозицією щодо активної участі у роз’яснювальній роботі з населенням стосовно необхідності аварійних відключень світла.

Водночас, перший заступник начальника РВА представив інформацію про розгортання в районі за ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пунктів Незламності», їх облаштування та функціонування.

В ході роботи в громаді було перевірено стан та роботу «Пункту Незламності», зауважень не було. Всі встановлені норми та температурний режим дотримуються, приміщення забезпечені джерелами безперебійного енергоживлення, створено запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування. Є Інтернет, засоби для зарядки телефонів тощо.

Перший заступник начальника Подільської РВА також перевірив роботу гуманітарного штабу Долинської сільської ради, надав ряд доцільних рекомендацій та докладно відповів на запитання посадовців й жителів громади.

Крім того, під час відвідування Долинського ліцею Вадим Мегіс перевірив стан укриття для учнів та педагогічного складу. Зазначено, що сховище відповідає затвердженим стандартам, правилам та вимогам. Наявність такої захисної споруди у закладі освіти дає можливість очного навчання під час воєнного стану.