За ініціативи начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка спільно з Окнянською територіальною громадою на чолі з головою Олегом Бєлоусом нашим захисникам на фронт відправлено позашляховик пікап Nissan Navara

«В мене все добре. Живий. Працюємо далі на перемогу», – скільки нас, тих хто чекає на такі повідомлення з нуля? А скільки таке повідомлення коштує? Воно безцінне, чи не так?

Тож тільки разом ми можемо зробити так, щоб таких повідомлень було багато

Проте сьогодні, коли ЗСУ перехопило ініціативу й активно вибиває ворога з півдня України – потрібно більше ресурсів. Тому вкотре за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка спільно з Окнянською територіальною громадою на чолі з головою Олегом Бєлоусом, небайдужими мешканцями Окнянщини – Сергієм та Олександром Постікою, головою Громадської ради при Подільській РВА Богданом Мельником будо придбано, доведено до належного технічного стану та відправлено в розпорядження начальника Одеської ОВА Максима Марченка :

Позашляховик пікап Nissan Navarro.

“Аграрії Одеської області показують гідний приклад єднання для спільної перемоги над російським агресором. Знаючи, що українські військові на фронті дуже потребують транспорту, агровиробники  Подільського району в черговий раз передають автомобіль Збройним силам України. Це машина, яка підходить військовослужбовцям, адже пікапи в першу чергу необхідні зараз в армії. Саме таку машину і підібрали через її прохідність та габарити. Дякую аграріям Одещини, які допомагають Збройним Силам України!” – сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Україна, це кожен з нас. Тож не питайте коли закінчиться війна. Питайте, а що я зробив сьогодні та зроблю завтра для Перемоги!

Слава Україні та її Захисникам !