Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

19.12.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Очільник району звернув увагу присутніх на продовження контролю за цілодобовим функціонуванням у районі «Пунктів Незламності», особливо під час погіршення погодних умов. Крім того, одним з найважливіших завдань є своєчасне поповнення та правильне зберігання продуктів й майна в гуманітарних складах територіальних громад.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довела присутнім Оксана Лобода – заступник начальника районної військової адміністрації.

Про виконання доручення начальника Подільської районної військової адміністрації від 12 грудня 2022 року №Д/01-08/27 «Про інспектування Подільської міської ради Подільського району Одеської області» доповідала Добрянська Наталія – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту. По результатам розгляду даного питання та обговорення виявлених порушень Михайло Лазаренко поставив завдання підготувати доповідну записку керівництву області,  а також доручення Подільській міській раді щодо негайного усунення недоліків.  

Заступник начальника РВА Павло Прачук розповів про результати розгляду на виїзному засіданні колегії Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації питання «Виклики, досягнення та пріоритети функціонування закладів охорони здоров’я області».

З інформацією про заплановані протягом тижня сесії органами місцевого самоврядування Подільського району виступила Наталія Іванова – головний спеціаліст з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування РВА.

Крім того, головою району було заслухано доповіді посадових осіб та надано додаткові доручення з питань продовження заходів з підтримки й допомоги ЗСУ, виконання вимог Постанови КМУ про передачу функцій від управління соціального захисту населення РВА до підрозділів Пенсійного фонду, призначення і виплати допомог внутрішньо переміщеним особам, продовження підготовки місць їх компактного проживання, розвитку спорту у Подільському районі, контролю за дітьми з неблагонадійних сімей тощо.