Сьогодні за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його заступник Оксана Лобода оглянула Пункти Незламності у Куяльницькій та Подільській територіальних громадах

 Куяльницька територіальна громада.

С. Коси, вул. Грушевського, 9.

У Пункті створено запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування. Є Інтернет, засоби для зарядки телефонів тощо. Оксана Лобода поспілкувалася з відповідальними особами за «Пункт Незламності», обговорила можливості об’єктів та першочергові заходи з допомоги людям та надала ряд рекомендацій щодо усунення виявлених недоліків.

М. Подільськ, вул. Соборна, 105.

Всі встановлені норми та температурний режим дотримуються, приміщення забезпечені джерелами безперебійного енергоживлення, створено запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування. Є Інтернет, засоби для зарядки телефонів, дитячі підручники. На місці були присутні і чергові співробітники.

 Подільська територіальна громада.

 М. Подільськ, вул. Бочковича, 1.

Об’єкт забезпечено всім необхідним: є тепло, світло, мобільний зв’язок, розгорнуто польову кухню, створено запаси продуктів харчування, води, дров тощо. Але також існують деякі недоліки, які в найближчому часі будуть виправлені.

и ещё 8

2Вы и ещё 1