22.12.2022 за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, робоча група на чолі з начальником юридичного управління апарату Подільської РВА Сергієм Курганським відпрацювали в Савранській територіальній громаді

Під час робочого візиту Сергій Курганський взяв участь у засіданні чергової сесії Савранської селищної ради, в ході якої було розглянуто лише 1 питання, а в подальшому перенесено.

В ході роботи в громаді було перевірено стан та роботу «Пункту Незламності», зауважень не було. Всі встановлені норми та температурний режим дотримуються, приміщення забезпечені джерелами безперебійного енергоживлення, створено запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування. Є Інтернет, засоби для зарядки телефонів тощо.

Також Сергій Курганський та радник начальника Подільської РВА Вадим Лісніченко провели зустріч з Савранським селищним головою Сергієм Дужієм.

Обговорили проблемні питання по гарячому харчуванню в закладах освіти та шляхи їх вирішення. Надали рекомендації щодо:

• аналізу небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від приймання сировини на склад і до моменту подачі готової страви;

• повне усунення або зведення до допустимого мінімуму небезпечних факторів;

• ведення документації;

Крім того, визначали порядок організації філії дитячого садочка «Веселка» для розміщення внутрішньо переміщених осіб.

и ещё 9