23.12.2022 року відбулось засідання 26 –ї чергової сесії Куяльницької сільської ради VIII скликання

У роботі сесії за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, взяв участь його перший заступник Вадим Мегіс.

Виступаючи перед присутніми депутатами, керівництвом та співробітниками ради Вадим Мегіс наголосив на важливості комунікації з жителями Куяльницької громади щодо ситуації з електроенергією. «Хочу наголосити, що в сьогоднішніх екстремальних умовах, коли російські агресори нещадно знищують енергетичну інфраструктуру України, наші енергетики і тепловики тримають важливий фронт у тилу. Дякую їм за самовідданість і відповідальність у забезпеченні жителів району теплом і електроенергією»,- сказав Вадим Сергійович.

Крім того, Вадим Мегіс підняв питання допомоги Збройним силам України, акцентував увагу присутніх на важливості підтримки наших захисників на фронті. Україна переможе кремлівського тирана і його посіпак, лише тоді, коли всі ми об’єднаємося і згуртуємося заради спільної мети – свободи нашої країни і остаточного зведення нанівець загарбницьких амбіцій “імперії”, яка століттями намагається накинути ярмо на наші шиї. Ми повинні прямо зараз усіма силами підтримувати наших військових, які боронять Україну.

Народні обранці активно та конструктивно обговорили питання винесені на розгляд пленарного засідання, вносили свої доповнення з окремих, важливих питань. Засідання пройшло ефективно, по всім питанням порядку денного прийняті відповідні рішення.

и ещё 3