Сьогодні  Подільщина – у глибокій скорботі: ми прощаємося із Героєм – справжнім Офіцером і Патріотом – ОЛЕКСАНДРОМ  ГІНЖУЛОМ  

Не стало не просто Героя, а одного із кращих синів  Подільщини й України…

Його життя обірвалося 21 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання з оборони України від російського агресора на Бахмутському напрямку Донецької області.

Він був гідним і вмілим бійцем. Але смерть на війні часто вибирає найдостойніших.

Церемонія прощання відбулася в селищі Любашівка. Підтримати родину і провести в останній шлях загиблого прийшло багато людей – співробітники Подільської районної військової адміністрації, Любашівської селищної ради, працівники установ, організацій, поліції, ДСНС, ЗМІ, громадські активісти, військові, молодь.

Ми прощаємося із вірним сином України, який загинув за рідну Вітчизну. Ворог безжально відібрав життя у нашого земляка. Наші серця наповнені гірким болем втрати та ненавистю до рашистських катів. Нехай світла душа Олександра знайде вічний спокій, а ми завжди пам’ятатимемо про його самопожертву заради кожного з нас, заради України.

СЛАВА УКРАЇНІ !

Вічна слава і пам’ять героям, які загинули в боях за Батьківщину, та безневинно вбитим українцям, яких знищили російські кати!

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

З сумом і скорботою

Начальник Подільської районної

військової адміністрації

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО