Сьогодні тимчасово виконуючий обов‘язки начальника Подільської районної військової адміністрації Вадим Мегіс здійснив огляд КВЕП «ПОДІЛЬСЬКТЕПЛО­КОМУНЕНЕРГО» та КВЕП «ПОДІЛЬСЬКВО­ДОКАНАЛ»

КВЕП «ПОДІЛЬСЬКТЕПЛО­КОМУНЕНЕРГО» повністю забезпечені генераторами для безперебійної подачі тепла у домівки жителів Подільської громади.

Генератори різної потужності підключені ще на трьох котельнях. За словами фахівців, їх цілком достатньо для автономної роботи об’єктів.Всі котельні, які забезпечують місто централізованим опаленням, зможуть працювати і подавати тепло на випадок відсутності електроенергії протягом довшого часу. Тож, у разі відключення світла, дані прилади за лічені секунди можуть розпочати роботу та забезпечити безперебійне постачання тепла.

📍КВЕП «ПОДІЛЬСЬКВО­ДОКАНАЛ».

Обладнання резервного живлення дозволяє на сьогодні забезпечити мінімальні потреби мешканців у воді, здійснювати перекачування та очищення стічних вод у добових обсягах. «Сьогодні, у час повномасштабної війни, не зупинятимусь на трубах та мережах. Нам важливо зараз мати альтернативу електроенергії. Не знаємо коли та чи взагалі битиме ще ворог по енергосистемі. Ми не знаємо, чого чекати завтра. Але мусимо бути готові до всього»,- зазначив директор КВЕП «ПОДІЛЬСЬКВО­ДОКАНАЛ» Володимир Миколайович.