Підтримуючи ініціативу начальника Одеської ОВА Максима Марченка та за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Подільської РВА Вадим Мегіс та заступник начальника Оксана Лобода завітали до дитячого будинку сімейного типу родини Резнічук

Напередодні новорічних свят за західними легендами, Миколай приносить подарунки всім дітям, а особливо він опікується малечею, яка обділена батьківським теплом і щедротами долі. Отож, не дивно, що дітлахи з нетерпінням чекають цього дня. І чекають не даремно.

В невимушеній розмові родина ділилась своїми здобутками та проблемними питаннями. Спілкуючись із дітьми, Вадим Мегіс та Оксана Лобода поцікавились їхніми успіхами у навчанні.

Вітати малечу з наступаючим Новим роком було особливо приємно. Окрім теплих слів, Вадим Сергійович та Оксана Олександрівна вручили дітям іграшки, сертифікати та солодкі подарунки. Батьки-вихователі подякували посадовцям за увагу, допомогу та підтримку.

и ещё 7