04.01.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь в робочій зустрічі із заступником начальника Одеської обласної військової адміністрації Григоришиним Романом

В ході роботи було обговорено соціально – економічну ситуацію в регіоні, в Подільському районі, майбутні кроки щодо її покращення, перспективи розвитку малого та середнього бізнесу в умовах війни та під час тривалого відключення електроенергії, збереження та вдосконалення системи охорони здоров’я. Сьогодні Подільська ЦРЛ Куяльницької громади – це сучасний заклад охорони здоров’я, фах лікарів якого, високоякісне обладнання та матеріальне забезпечення не поступається столичним медустановам України, Заклад може надати пакет послуг для населення та військових в реабілітації, як фізичної, так і психологічної.

Очільник районі розповів про підготовку до весняно – польових робіт, адже цій сфері керівництвом РВА приділяється велика увага.

Також Михайло Дмитрович висловив свої пропозиції щодо підвищення ефективності роботи з працевлаштування безробітних, зокрема що стосується внутрішньо переміщених осіб. Впровадження запропонованих заходів дозволить зменшити наватаження на державний бюджет України, покращити матеріальний стан населення та збільшити обсяг надходжень до місцевих бюджетів.

Водночас Михайло Лазаренко проінформував заступника очільника області про організацію допомоги і підтримки ЗСУ за минулий рік, а також про плани на найближчий час.