За дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював у Слобідській селищній раді

05.01.2023 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював у Слобідській селищній раді.

В ході робочого візиту до громади він спілкувався з місцевими жителями, розповідав про суспільно-політичну ситуацію в країні, області і районі, вивчав проблематику, яка турбує мешканців, відповідав на питання громадян.   

Також, Вадим Мегіс провів робочу зустріч зі Слобідським селищним головою Віктором Доцуленко.

Одним з головних питань, що обговорювались під час зустрічі, було визначення подальших спільних кроків з підтримки й допомоги Збройним силам України, іншим військовим формуванням. Слобідська громада у минулому році була відзначена у числі найактивніших з цього питання, тому керівники окреслили подальші заходи, які допоможуть нашим Героям здолати жорстокого ворога та звільнити територію України від загарбників.

Друге важливе питання – дооблаштування вже існуючих та продовження розгортання нових «Пунктів Незламності». Це завдання державного рівня і передбачає воно, насамперед, створення об’єктів, де громадяни зможуть безпечно перебувати на протязі тривалого часу під час будь-яких терористичних дій окупантів.

Крім того, перший заступник очільника району вивчав нагальні проблеми громади та ознайомився із планом роботи органу місцевого самоврядування на І квартал 2023 року, надав доцільні і актуальні рекомендації керівнику селищної ради.