За дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював в Піщанській територіальній громаді

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс відпрацював в Піщанській територіальній громаді.

Він обговорив з керівництвом та фахівцями сільської ради питання функціонування органу місцевого самоврядування в умовах воєнного стану, розміщення внутрішньо переміщених осіб, розподіл гуманітарної допомоги переселенцям та громадянам, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Йшлося і про допомогу Збройним силам України, адже Піщанська громада в числі лідерів Подільщини з підтримки наших захисників, і цю роботу потрібно не зупиняти.

В ході роботи в громаді було перевірено стан та роботу «Пунктів Незламності», пунктів обігріву, укриттів для населення та учнів. Вадим Мегіс  надав ряд доцільних рекомендацій щодо усунення виявлених недоліків. Всі встановлені норми та температурний режим на об’єктах дотримуються, приміщення забезпечені джерелами безперебійного енергоживлення, створено запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування. Є Інтернет, засоби для зарядки телефонів тощо.

Також, оглянуто гуманітарний склад громади, вивчено звітні документи, проаналізовано загальний стан допомоги найбільш вразливим верствам населення.