Начальник Подільської РВА МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: «Сила українців — не лише у доблесній армії, хоробрості та непереборному бажанні захищати свою землю, а й у єдності. Поки наші воїни успішно відбивають ворожі атаки, а лікарі та пожежники рятують життя, головне завдання людей, що залишилися в тилу, — підтримка захисників!»

Саме з цією метою очільник Подільщини сьогодні вже вкотре здійснив візит до ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНСЬКОГО НЕБА в місті Одеса.  

Відповідно до заявки щодо матеріально-технічного підсилення, яка надійшла від керівництва повітряного командування “Південь”,  МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО передав військовим професійні ліхтарі Acebeam K75 LUMINUS SBT-90 GEN2 у необхідній кількості  в комплекті із зарядними пристроями до них.

 Крім того, один з джипів-пікапів марки NISSAN NAVARA, що представники Подільського району, а саме сім’я аграріїв Лупашко з Кодимщини, передали раніше для ППО, вже в дії та допомагає нашим захисникам успішно виконувати бойові завдання по обороні неба над Одещиною. Військові обладнали кузов пікапу озброєнням, здатним ефективно збивати ворожі дрони і крилаті ракети.

Якісна, всебічна допомога та підтримка від Подільщини наших Героїв стали можливими і тривають від самого початку широкомасштабного вторгнення російського агресора завдяки високому патріотизму, ініціативності й злагодженій роботі  начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА та його колективу, всіх органів місцевого самоврядування району, аграріїв, підприємців, свідомих громадян.

На цьому ми не зупиняємось, а продовжуємо працювати далі, оскільки запити про допомогу продовжують надходити до керівництва Подільщини.

Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, наші Героїчні воїни щиро дякують всім, хто їх підтримує й допомагає захищати наше небо, землю, водні терени від підступного ворога.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ !