«НЕМОЖЛИВЕ – СТАЄ МОЖЛИВИМ, ЛИШЕ ПОТРІБНО ДОКЛАСТИ ЗУСИЛЛЯ !» –  ВІДЗНАЧАЄ МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО

Досить недавно ми говорили про те, що педагогічний колектив та представники батьківського комітету школи № 3 м. Подільськ були на прийомі  у начальника Подільської районної військової  адміністрації з єдиним проханням – допомогти організувати роботу з облаштування укриття для учнів даної школи.

І вже наступного дня, за ініціативи начальника РВА Михайла Лазаренка, були проведені батьківські збори, куди були запрошені представники Подільської міської ради на чолі з Олегом Албанським.

Очільник району  чітко пообіцяв людям, що найпростіше укриття буде готове у найкоротший термін. Минулого тижня  представники Подільської РВА інформували громадськість  про початок робіт з облаштування даного укриття та фактично щоденно його контролювали.

Сьогодні, за дорученням керівника адміністрації, його перший заступник Вадим Мегіс та заступник Павло Прачук перевіряли готовність даного об’єкту.

ЗЗСО І-ІІІст. №3 почав працювати у змішаному форматі, працює і Інтернет – за який непотрібно додатково платити ні батькам, ні педагогам. Через пів року дистанційного навчання,  сьогодні 23 січня 2023 року, перша зміна – 290 дітей почала навчання в очному форматі.