25.01.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів зустріч з представниками територіальної оборони, які базуються на території Подільського району

Сьогодні саме час підтримувати українську армію, яка працює на нашу безпеку та оборону. Наші захисники та захисниці обороняють Україну та витісняють супостата за межі нашої держави. Ми ж як другий фронт повинні допомагати їм. Підтримка наших військових – незмінний пріоритет сьогодення.

Тому завжди прошу керівників наших громад, місцевих підприємців, фермерів, волонтерів допомогти, чим можуть нашим захисникам, які контролюють ситуацію в нашому регіоні. Але патріотизм та громадянська свідомість у деяких підприємців, посадовців, представників сільськогосподарського бізнесу перебувають на низькому рівні.

«Звертаю увагу ! На кордоні та загалом у районі спокійно. Таким є традиційне звернення. Ці слова – то “заспокійливе” для кожного з нас, адже вони додають сил і віри, що все обов’язково буде гаразд, але це все завдяки нашим військовим. Ігнорувати запит наших захисників – прирівнюється до вашої громадянської позиції у військовий стан. Пам’ятайте, що війну виграє народ. І тільки разом, об’єднавши свої зусилля, будучи кожен на своєму місці, ми переможемо ворога»-, наголосив Михайло Дмитрович.