26.01.2023 року відбулося пленарне засідання 36 позачергової сесії Балтської міської ради VIII скликання

У роботі сесії, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, взяла участь його заступник Оксана Лобода.

«Шлях, який ми всі пройшли – тяжкий, але, озираючись, ми розуміємо – все це недарма. Мотивація українців до перемоги – шалена й ми обов’язково переможемо! Дякую Вам, що продовжуєте допомагати нашим воїнам і зберігати продуктивне життя, економіку й інфраструктуру громади»,- сказала Оксана Олександрівна.

Крім того, Оксана Лобода довела депутатам заходи, що вживаються керівництвом держави, області та району з метою найскорішої стабілізації електропостачання,звернулася до депутатів із пропозицією щодо активної участі у роз’яснювальній роботі з населенням стосовно необхідності аварійних відключень світла.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.

Також, для забезпечення нагальних потреб мешканців Подільщини та функціонування об’єктів соціальної сфери в умовах довготривалих відключень електропостачання внаслідок ракетних ударів ворога, до Подільського району було направлено партію терміналів Starlink. Тож, сьогодні Starlink передали до Балтської громади для безперебійного функціонування «Пунктів Незламності».

Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, мешканці всього Подільського району вдячні за підтримку і допомогу начальнику Одеської обласної військової адміністрації МАКСИМУ МАРЧЕНКУ, а також керівництву Міністерства цифрової трансформації України!!!