«Сьогодні найбільш необхідними для воїнів України є – автомобільна техніка, особливо позашляховики (пікапи), теплі речі та взуття, продукти харчування тощо»- зауважив Михайло Лазаренко 26.01.2023 року під час робочої поїздки в Савранську територіальну громаду.

А вже сьогодні підтримав ініціативу начальника Подільської РВА керівник ПП «Добробут» Валерій Іванович Волошин із Савранщини. Він придбав для військовослужбовців позашляховик Toyota Tacoma.

Ця машина підходить військовослужбовцям, адже саме пікапи в першу чергу необхідні зараз в армії через їх прохідність та габарити.

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО підкреслив: «Ми щодня дякуємо ЗСУ за боротьбу і захист, за можливість прокинутися зранку. Сподіваюсь, що ті джипи, тепловізори, інші прилади, щоуже передані з Подільщини нашим Героям, допоможуть наблизити нашу загальну ПЕРЕМОГУ!»

Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, наші Героїчні воїни щиро дякують всім, хто бере участь, підтримує й допомагає захищати наше небо, землю.

На цьому ми не зупиняємось, а продовжуємо працювати далі, оскільки запити про допомогу продовжують надходити до керівництва Подільщини.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!