За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс на чолі групи здійснив робочу поїздку до Савранської територіальної громади

Сьогодні, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Вадим Мегіс та заступник Павло Прачукразом ізначальником відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Подільської РВА Наталією Добрянською здійснили робочу поїздку до Савранської територіальної громади.

В ході візиту було створено та розпочато діяльність робочої групи, до складу якої увійшли представники Подільської РВА, Савранської селищної ради, депутатського корпусу та керівників закладів загальної середньої освіти.

Головними питаннями для обговорення були – організація гарячого харчування у закладах освіти, дотримання температурного режиму в учбових приміщеннях, підвіз дітей шкільними автобусами та інші проблемні питання у сфері освіти на території Савранської територіальної громади.

Сподіваємось на плідну співпрацю між всіма задіяними до процесу організації належних умов навчального процесу у закладах освіти громади та вирішення проблемних питань найближчим часом.