Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

13.02.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Мартинюк Євгеній – начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Подільської РВА.

Про порядок бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану доповідали: Петро Шмідт – головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи, та Курганський Сергій – начальник юридичного управління РВА.

З інформацією про організацію харчування  в закладах освіти Подільського району ( вартість харчування у розрізі ЗЗСО та ЗДО, з уточненням даних харчування дітей пільгової категорії) виступила Добрянська Наталія – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.

Про правила виїзду за кордон водіїв, що здійснюють перевезення медичних вантажів та  вантажів гуманітарної допомоги автомобільними транспортними засобами для потреб Збройних Сил, інших утворених відповідно до законів України військових формувань розповів Курганський Сергій – начальник юридичного управління.

В ході наради Михайло Лазаренко заслухав доповіді посадових осіб та надав додаткові доручення з питань своєчасної виплати вразливим верствам населення субсидій, пільг і допомог, контролю за дітьми з неблагонадійних сімей, проведення інформаційно-профілактичної діяльності щодо попередження пожеж, контролю за роботою гуманітарних штабів у громадах тощо.