Незважаючи на агресію ворога та військовий стан, районна військова адміністрація докладає всі зусилля у забезпеченні навчального процесу для наших дітей

Тому сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко разом з робочою групою відвідали Познанській ліцей Зеленогірської селищної ради.

Керівник району оглянув приміщення закладу освіти, ознайомився з умовами навчального процесу, матеріально-технічним забезпеченням та поспілкувався з педагогічним колективом щодо питань, які виникають у роботі.

Разом з завучем поговорили про роботу навчального закладу, творчі здобутки учнівсько-педагогічного колективу. Також обговорили головні напрямки подальшого розвитку школи.

В результаті огляду школи начальник райдержадміністрації наголосив, що завжди готовий вислухати та розглянути пропозиції щодо розвитку та покращення умов для навчання Познанського ліцею.

«Діти наше майбутнє! Тому докладаємо разом зусиль для забезпечення їм умов навчання та творчого розвитку. Бережімо наше майбутнє та шануймо наші традиції»,- сказав очільник району.