МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО у Бакшанському ліцеї провів робочу зустріч із сільгоспвиробниками Савранської селищної ради

Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО у Бакшанському ліцеї провів робочу зустріч із сільгоспвиробниками Савранської селищної ради.

Також, у заході взяли участь – секретар Савранської селищної ради – виконуючий обов’язки селищного голови Євгеній Населенко, радник начальника Подільської РВА Вадим Лісниченко, директор навчального закладу Сергій Паламарчук.

Під час наради обговорювались проблеми матеріально-технічного забезпечення ліцею, проведення ремонтних робіт, облаштування та дозабезпечення всім необхідним.

Розмова була предметною та раціональною, з визначенням конкретних кроків й виконавців.

Наприклад, МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО пообіцяв вирішити проблему із забезпеченням школи джерелом безперебійного енергоживлення. Планується, що це буде генератор на 30 кВт, який дозволить здійснювати очне навчання навіть в умовах довготривалих відключень світла.

Депутат, підприємець і відомий волонтер ВОЛОДИМИР БОНДАРЧУК розповів про ситуацію із дахом закладу, запропонував шляхи вирішення цієї проблеми.  Він зазначив,щодопоможе із перекриттям та бере цю справу під свій особистий контроль.

Не менш проблематичним є і питання функціонування шкільних автобусів, яких рахується 4, але технічний стан 2 з них не дозволяє здійснювати підвезення дітей.     

Михайло Лазаренко взяв на особистий контроль вирішення проблеми з автобусами й доручив старості села провести повну перевірку технічного стану 2 автобусів, що використовуються.

Крім того, очільник району нагадав старості, що треба співпрацювати із аграріями, які можуть допомогти у ремонті шкільних транспортних засобів.

У підсумку обговорення було досягнуто домовленості, що керівники сільськогосподарських підприємств візьмуть на себе питання технічного обслуговування автобусів та закупівлю необхідного запасу медикаментів в школу.

Не обійшов стороною Михайло Дмитрович і питання харчування дітей. Він наголосив на дотриманні законності та вимог керівних документів під час закупівлі продуктів харчування і сировини для приготування їжі, дотриманні умов зберігання та приготування страв, а також санітарно-гігієнічних умов безпосередньо у їдальнях. З підприємцями громади було визначено ймовірні шляхи покращення раціону школярів.

В цілому, робоча зустріч під головуванням начальника Подільської РВА МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА пройшла в конструктивному форматі, що має позитивно вплинути на якість надання комплексу освітніх послуг громадянам Савранщини!