Шановні жителі та гості Подільського району !

Сьогодні ми відзначаємо День єднання України!

Зовнішні і внутрішні виклики, що постали сьогодні перед нашою країною, вимагають від кожного консолідації та відповідальності.

Війна стала критичною точкою обʼєднання українців довкола спільних цінностей. Наша мета – проєвропейський курс розвитку!

Непохитна віра в перемогу – обʼєднувальний фактор для українців. У нелегкий для держави час українці зібралися у велику спільноту, зорганізувалися в громади, асоціації й, обʼєднавшись в єдине ціле, роблять спільну справу, наближаючи перемогу.

За час повномасштабної війни національне єднання стало безпрецедентним. Люди згуртувалися, допомагають, чим можуть: приймають, як рідних, вимушених переселенців, роблять усе, аби їм було комфортно, підтримують морально. З молитвою у серці сортують, вантажать, доставляють гуманітарну допомогу, готують їжу для захисників, плетуть сітки, виготовляють окопні свічки. Патріотизм сьогодні набуває особливого значення.

Ми чітко усвідомлюємо, що маємо бути сильними і незламними, підтримувати одне одного, долати разом випробування.

Пам’ятаємо, що сила духу, оптимізм, патріотизм і здатність знаходити спільну мову роблять націю сильною і нездоланною.

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки.

Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності.

Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

Слава Україні! 🇺🇦

З повагою

начальник Подільської районної військової адміністрації

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО