Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко завітав до оздоровчо – патріотичного комплексу «Тризуб», який розташований в м. Подільськ на відкриття лазні для мешканців нашого району

Начальник Подільської РВА завжди підтримує відкриття нових об’єктів в нашому районі. «Ми маємо колосальний потенціал — природний, культурний, туристичний… Але головне — це небайдужі люди, які докладають зусиль для розвитку нашого регіону», – сказав очільник району.

Михайло Дмитрович поспілкувався з підприємцем Едуардом Молякою та дізнався, що одна із переваг лазні – це особливе ставлення до кожного військовослужбовця, що є дуже важливим в нових реаліях.

Спеціально обладнане приміщення, де поєднуються три стихії: води, вогню і повітря. В холодну пору особливо приємно зануритися у світ тепла і пари – лише в лазні можна отримати ні з чим незрівнянне відчуття розслаблення та блаженства, адже відпочиває не лише тіло, а і мозок.

Щобільше, підприємець готовий розгорнути на базі комплексу «Пункт Незламності», де в разі тривалого відключення світла через обстріли, мешканці Подільська зможуть підзарядити мобільні пристрої, зігрітись та випити гарячі напої.