20.02.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло Лазаренко звернувся до персоналу адміністрації з нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Він нагадав про подвиг учасників Революції  гідності 2013–2014 років, присутні вшанували пам’ять загиблих під час протестів.

Очільник району довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Мартинюк Євгеній – начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Подільської РВА.

Про виконання зведеного бюджету Подільського району за січень 2023 року доповідав Сергій Шаповал – начальник фінансового відділу районної державної адміністрації.

З інформацією про порядок бронювання військовозобов’язаних працівників сільського господарства виступила Наталія Вдовиченко – начальник відділу агропромислового розвитку Подільської РВА.

Крім того, в ході наради Михайло Лазаренко заслухав доповіді посадових осіб та надав додаткові доручення з питань своєчасної виплати вразливим верствам населення субсидій, пільг і допомог, постійного інформування населення про події в країні, області та районі, контролю за роботою гуманітарних штабів у громадах, організацією харчування дітей у закладах освіти тощо.