Сьогодні в Подільську відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні.

У мітингу взяли участь начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, керівник апарату Подільської РВА Ольга Матвєєва та фахівці Подільської РВА, керівництво Подільської міської ради, представники підприємств, установ та організацій, військові, представники поліції та ДСНС, ЗМІ та громадськість.

У цей день ми згадуємо трагічну сторінку своєї непростої історії, коли на Майдані в Києві виросли нові барикади із живих квітів у пам’ять Героїв Небесної Сотні – мужніх захисників свободи і демократії в державі. Вони загинули за те, щоб Україна стала справді незалежною, могутньою, успішною європейською державою.

Молитву за Україну та Героїв звершив отець Михайло Базилько, військовий капелан Подільського прикордонного загону.

Під час мітингу присутні вшанували хвилиною мовчання всіх усіх українських воїнів та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України, в та в знак пам’яті та шани поклали квіти до підніжжя пам’ятника загиблим захисникам

Для нас, особливо під час війни, важливо не забувати з чого все починалося. Це була фактично перша битва російсько-Української війни, битва за наші цінності, за європейське майбутнє та свободу.

Будьмо гідні їх подвигу, бережімо Україну. Згадаймо і вшануймо в ці дні Героїв Небесної Сотні.

Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі.

Дякуємо за збереження державності та низько вклоняємось перед воїнами, Героями, які служать у ЗСУ та тримають фронт у боротьбі з віроломним ворогом!

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Слава її Героям!