За ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка в м. Подільську готується будівництво меморіалу загиблим захисникам Подільського району, які віддали своє життя за Україну під час авіаційного-ракетного удару ворога 24 лютого 2022 року. Подільська РВА співпрацювала з міською радою задля якісної реалізації цього масштабного проєкту.

Сьогодні, 22 лютого 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь в зустрічі з керівництвом Подільської міської ради та рідними військовослужбовців, які загинули в Подільську 24 лютого 2022 року в перший день широкомасштабного вторгнення росіян в Україну.

Керівники та присутні ознайомилися з макетом меморіалу загиблим Героям – захисникам Подільщини, над яким працював Леонід Кисельов. Сторонами було обговорено та визначено місце розташування даного меморіалу. Батьки та рідні загиблих дякували керівнику району за ініціативу з будівництва , сприяння, проведення всіх необхідних процедур задля увіковічення пам’яті загиблих Героїв та постійну увагу до проблем військовослужбовців та членів їх сімей.