27.02.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Мартинюк Євгеній – начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Подільської РВА.

Про виконання доручень голови (начальника) Подільської районної державної (військової) адміністрації по інспектуванню Балтської, Слобідської, Кодимської територіальних громад Подільського району Одеської області доповідала Добрянська Наталія – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації.

Під час розгляду даного питання Михайло Лазаренко зазначив, що по результатам перевірки співробітниками РВА закладів освіти Кодимської територіальної громади, керівником району було поінформовано районну прокуратуру. Наразі порушено кримінальну справу за ознаками частини 2 статті 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».  

В.о. начальника відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, ЖКГ, екології  Ігор Куліченко розповів про хід виконання програми уряду для населення по обміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи на території Подільського району.

З інформацією про зміни в штатному розписі Подільської районної державної (військової) адміністрації та проведення заходів, пов’язаних зі змінами в організації праці окремих структурних підрозділів, виступила Вакарчук Галина – начальник відділу з питань управління персоналом апарату районної державної адміністрації.

Крім того, під час наради начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко заслухав доповіді посадових осіб та надав окремі доручення щодо передачі справ з управління соціального захисту населення до підрозділу Пенсійного фонду, своєчасної виплати найбільш вразливим верствам населення субсидій, пільг і допомог, бронювання військовозобов’язаних сільськогосподарськими підприємцями, контролю за роботою гуманітарних штабів у громадах, контролю за дітьми з неблагонадійних сімей, організацією харчування дітей у закладах освіти тощо.