Начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко здійснив робочий виїзд до Куяльницької громади задля перевірки будівництва укриття в Мардарівському ліцеї

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО : «Ми не перестаємо дбати про безпечні умови навчання і виховання дітей. На сьогодні це один із пріоритетів».

Михайло Дмитрович завжди опікується проблемами освіти, та не залишається осторонь жодного питання, яке з’являється в Подільському районі.

Саме тому, сьогодні, 2 квітня 2024 року, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко здійснив робочий виїзд до Куяльницької громади задля перевірки будівництва укриття в Мардарівському ліцеї.

Питання облаштування укриттів для учнів у закладах освіти стоїть на постійному контролі в очільника району.

Будівельні роботи укриття ще тривають. На прилеглій території, біля навчального закладу, будується укриття на 300 осіб, з вентиляційною системою, санвузлами, системою опалення. При експлуатації захисної споруди буде використовуватись електроенергія для забезпечення відповідних санітарних та побутових умов для дітей, які будуть переховуються.

Важливу та відповідальну роботу по будівництву укриття взяло на себе ТОВ “Котовський асфальтобетонний завод”.

Продовжуємо працювати над створенням комфортних та безпечних умов для перебування дітей та працівників у школі, покращенням зовнішнього вигляду приміщень та рівнем надання освітніх послуг задля наших маленьких Українців!