Вже вкотре начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Дмитрович Лазаренко ініціював та організував відправку допомоги нашим хоробрим воїнам

«Підтримай армію та наближай нашу перемогу!»

З таким девізом працює Подільська районна військова адміністрація.

Тому вже вкотре начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Дмитрович Лазаренко ініціював та організував відправку допомоги нашим хоробрим воїнам, сміливим і мужнім військовослужбовцям, які захищають нас і тримають оборону на Запорізькому напрямку, Силам Спеціального Призначення для ефективного виконання бойових завдань.


Нашим Героям було передано автомобіль-мотовсюдихід підвищеної прохідності від підприємців Савранщини та найнеобхідніше на даний момент – це продукти: тушонки, консерви, м’ясні вироби, печиво, цукерки, воду, енергетики, хлібобулочні вироби, сало, яблука, мандарини, кондитерські вироби, чай, каву, засоби гігієни, шкарпетки та зручні устілки.

Також ще одним подарунком для військових стали малюнки, які створювали учні Подільщини. Діти зображують родини, сонце, українські прапори та мирне небо з пташками. Ці малюнки дуже гріють серця наших хоробрих воїнів.

Щира подяка за любов до Батьківщини, вагому волонтерську допомогу продуктами:
– колективу Подільської міської ради на чолі з секретарем Олегом Албанським;
– приватний підприємець Дмитро Крісанов.

Відповідальну місію доставки здійснили працівники Подільської РВА, справжні патріоти України – Денис Цапок та Кухар Павло. Дизельним паливом забезпечив для доставки грузу голова Зеленогірської громади Володимир Калкатін.

Подільщина – велика єдина волонтерська родина, об’єднана спільною патріотичною позицією, міцним українським духом та незламною вірою у перемогу!

На цьому ми не зупиняємось, а продовжуємо працювати далі, оскільки запити про допомогу продовжують надходити до керівництва Подільщини.

Віримо та підтримуємо ЗСУ!
Слава Україні!