Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко на запрошення завітав до офісу багодійної організації «Благодійного фонду «Міжнародне Служіння благодійності “Еммануїл ІМОСЕ-Балта”

Усі віряни країни після повномасштабного вторгнення росії об’єднуютья у молитві за захисників України, просячи у Бога благословення для Батьківщини та її воїнів

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко на запрошення завітав до офісу благодійної організації «Благодійного фонду «Міжнародне Служіння благодійності «Еммануїл ІМОСЕ-Балта»

На зустрічі були присутні: Коломієць Анатолій – Президент Міжнародної Місії «IMOCE» США, Штат Вашингтон , м. Сієтл, Маковський Віталій Антонович – Єпископ «Релігійної громади християн Віри Євангельської «Пробудження» м. Балта та Пузько Ольга Вікторівна Президент «Благодійної організації благодійного фонду «Міжнародне служіння благодійності «Емануїл -IMOCE-Балта».

Благодійний фонд « ІМОСЕ- Балта» співпрацює з релігійними громадами, особливо активними є «Релігійна громада Християн Віри Євангельської «Пробудження». Під Керівництвом Віталія Антоновича Маковського на постійній основі допомагають розповсюджувати гуманітарну допомогу серед нужденних.

Неодноразово БФ ІМОСЕ- Балта надавав допомогу медичним закладам Подільщини, військовим, польовим шпиталям на Запорізькому та Донецькому напрямках.

Тому Михайло Лазаренко передав щирі слова подяки від воїнів 18 Слов’янської бригади, що захищають наші кордони на Сході країни, та вручив Прапор бригади та Подяку Президенту Міжнародної Місії «IMOCE» США, Анатолію Коломійцю.

У цей час великого занепокоєння ми гаряче молимося, щоб Святий Дух підтримував усіх людей України бути пильними та відданими миру та справедливості.

Моліться, молитва має силу… бо у єдності і вірі в Перемогу – глибока сила суспільства.

Армія потребує нашої єдності в питаннях допомоги!